Nieuws

Koken met LOL

Friday, 15 May 2015
sandwich

Samen met Linda op Locatie (LOL) organiseren we unieke workshops

De workshops van Linda op Locatie zijn speciaal ontwikkeld voor (vergader) locaties. Praktische branchegerichte vragen worden direct beantwoord en ook voorbeelden zijn van toepassing op de branche. Leuke bijkomstigheid is dat je met andere locatiehouders/-medewerkers aan tafel zit en we hierdoor van elkaar kunnen leren en er tevens leuke contacten ontstaan. Tijdens de workshop wordt er hard gewerkt maar gelukkig kunnen we gezellig napraten tijdens de afsluite85927724lindaoplocatiende lunch

Workshop: Breng inspiratie & variatie in de vergaderkeuken

Huisgemaakte lekkernijen voor koffie en lunch, ik houd daar erg van maar dan moet het wel goed zijn. Bij mijn bezoeken aan vergaderlocaties kwam ik erachter dat er nog weleens wat creativiteit ontbrak bij het maken en presenteren van ‘vergaderlunches’. Terwijl dat juist iets is waarmee je je ‘visitekaartje’ kunt afgeven.

Linda Kerkhoven, Linda op Locatie (LOL)

 

We gaan koken met Ici Leonie! Leonie van Mierlo leert ons hoe we onze vergadergasten kunnen verwennen met gezonde energierijke lekkernijen voor bij de koffie, lunch en borrel. Wat precies…dat houden we nog even als verrassing maar denk bijvoorbeeld aan: Hoe maak je zelf (snel) heerlijk belegde minisandwiches; vergaderpops of een lunch voor onderweg? En wat voor presentatiemogelijkheden zijn er? Leonie weet er alles van en leert ze jou graag. En dan is er nog de ‘hamvraag': Hoe beschrijf je je zelfgemaakte arrangementen bijvoorbeeld op je website zodat het ook verkoopt? Linda deelt ‘tips & tricks’.

Kortom: een leerzame, creatieve, smaakvolle Do-It-Yourself dag waarbij we lekker gaan koken en proeven. En natuurlijk gaan de recepten en een leuke ‘goodie bag’ mee naar huis!

Kosten: 150 euro excl. btw (inclusief koffie, thee en home-made lekkernijen, goodiebag en zelfgemaakte lunch) Wil je meer info of direct inschrijven? Gebruik hiervoor het contactformulier, en vergeet niet te vermelden welke workshop het betreft.

Geplande workshops:

vrijdag 4 september 2015 van 10.00 – 14.00 uur, locatie De Weijer in Boxmeer

vrijdag 9 oktober 2015 van 10.00 – 14.00 uur, locatie De Weijer in Boxmeer

 

.